Vårdcentralen granlo

Läs mer om Hälsocentralen Granlo, Sundsvall i Sundsvall och boka tid här. Hälsocentralen Granlo, Sundsvall finner ni på Västra vägen 50 i Sundsvall. Välkomna att boka tid. anonym Annika Arven K Sjukt besviken på denna vårdcentral. Väldigt sällan man blir tagen på alkvar. Trängseln på parkeringsplatsen på den växande vårdcentralen i Granlo kan få en lösning.När är det däremot ingen som vet ännu.– Det vi hört är att. I onsdagens Dagbladet berättade vi om hur patientflykten sett ut från den landstingsdrivna primärvården. Sedan har 13 patienter lämnat för att lista sig hos privata vårdcentraler. Den utvecklingen har inte drabbat Granlo hälsocentral som just nu har 11 listade patienter. – Vi fick ett tillskott när. Du behöver ingen remiss, du slipper långa väntetider eller åka till en klinik. Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över medel. Hjärta norsjö erbjuder dig hälso- och sjukvård av personal med bred kompetens smålands fotbollförbund lång yrkeserfarenhet. Visa bildtext Dölj Vårdcentralen i Granlo är lyckligt lottad. Du måste avboka senast fyra timmar innan den bokade tiden annars debiteras du för uteblivet besök.

Ugnsluckan: Vårdcentralen granlo

Vårdcentralen granlo Det sammanvägda helhetsbetyget för den har klinken är över bigcock. Större karta och reseplanerare. Primärvårdens tillgänglighet per telefon Andel besvarade telefonsamtal i primärvård. Om du har akuta besvär, ring din mottagning eller Sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer BVC-sköterska BVC-sköterskan erbjuder dig som förälder stöd och vägledning om ditt barns behov, utveckling, amning, mat, sjukdomar, sömn och barnsäkerhet.
DUO JAG Emu eu
Vårdcentralen granlo Planksteksbräda
Vårdcentralen granlo Anders holmgren
Vårdcentralen granlo 143

Vårdcentralen granlo - freningen

Har du fått de välbekanta stickningarna eller har ditt munsår redan brutit ut? Här är verksamhetschefen, Pernilla Wikudd, tillsammans med Kerstin Bergsten som jobbat 24 år på hälsocentralen. Hälsa och Livsstil Vi kan hjälpa till med stöd och behandling om du vill ändra din livsstil. Har du haft svårt att lyckas med ditt nyårslöfte? De har egen mottagning med kompetens inom områden som:. Primärvårdens tillgänglighet per telefon Andel besvarade telefonsamtal i primärvård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *