Skisaver

skisaver

Skisavers / Ski savers Finns i olika modeller beroende på vilka skidor man har. Med dessa kan du förflytta skotern enkelt på bar mark! Spar på stystål & tex golvet i släpet vid lastning. Enkel montering & demontering. Finns hemma i dessa modeller. MCMs skisaver blev kopierad men skyddas mot kopiorna med ett mönsterskydd. Hösten upptäckte MCM att kopior av deras Skisaver marknadsfördes på både svenska och utländska hemsidor. Deras produkt är mönsterskyddad och används för att underlätta förflyttning av snöskotrar när man saknar. En produkt som gör det lättare att flytta snöskotern in och ut ur garaget eller upp och ner för en ramp. www. Modellen är enkel att justera i såväl bredd som höjd. Skisaver Flex kan användas i verkstan, på gårdsplan, i butikshallen, vid budapest hotel på släpvagn eller vid transport på barmark Skisaver Flex är lätt att använda. Trådbundna system Trådlösa system GPS. Nya Tina thörner S är tre båtar på samma skrov. Skisaver Skisaver Skisaver® är en svensk uppfinning och tillverkas i Sverige.

Skisaver Video

SKISAVER Flex® - The ultimate Skisaver (EN)

Skisaver - att

Prenumerera på nyhetsbrevet Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter! Låg bränsleförbrukning, enkelt handhavande och låga ljud- och vibrationsnivåer i förening med Yamahas pålitlighet är standard. Hittar du ingen återförsäljare i din närhet kan du lägga beställning här Vill du beställa din Skisaver direkt från oss på Safedriving så är det bara att fylla i formuläret intill. MCMs skisaver blev kopierad men skyddas mot kopiorna med ett mönsterskydd. Nya Buster S är tre båtar på samma skrov. Grus, betong, asfalt eller jord - inga problem. Trådbundna system Trådlösa system GPS.

Skisaver - Kimmy

Med tilläggsutrustning kan du skräddarsy Buster X så att den lämpar sig just för dig! Vi söker just nu återförsäljare runtom i Skandinavien. Precis som S Outline har Inline-modellen en lastyta med gott om plats för två snöskotrar och låg uppkörningsvinkel på flaket som tillsammans med de mycket låga skärmhusen i plåt underlättar vid lastning. Information Om oss Nyheter Nyhetsbrev Om cookies. Kapell Snöskoter Venture MP. Med Skisaver Flex® rullar du med lätthet din skoter utan åverkan på skidor och underlag. skisaver

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *