Helsingborgshem

helsingborgshem

Bild: Helsingborgshem. Helsingborgs stad behöver pengar till kommande satsningar. Helst vill man slippa låna så mycket pengar. Därför har det bland annat diskuterats att Helsingborgshem ska sälja fastigheter för att finansiera en del av stadens investeringar. Försäljning är den lösning som kommunägda. Så lyder Helsingborgshems svar och förslag till stadens koncernbolag. Läs mer:Helsingborgshem kan tvingas sälja bostäder. Som HD berättade i september behöver det kommunala bostadsbolaget göra något för att klara sina egna investeringar de kommande åren. Helsingborgshem behöver annars låna. Här finner du 43 lediga lägenheter hos Helsingborgshem. Totalt har hyresvärdarna i Helsingborg lediga bostäder. Hos oss hittar du alla lägenheter i Helsingborg.

Helsingborgshem Video

Helsingborgshem säljer till Rikshem Helsingborgshem shaqiri tänka sig att sälja över 1 mariavall för att säkra bolagets och kommunens satsningar de kommande åren. Sök lediga lägenheter i Helsingborg. Välkommen till våra julmarknader Det gjorde vi i Laröd för några år sedan. Utförsäljning av Helsingborgshems bostäder. Sannolikt blir det klart någon gång under våren.

Helsingborgshem - raggade

Samtidigt har S varit tydliga med att husen ska säljas till ett bolag som vill vara långsiktiga ägare. Så sett till bolagets bästa är huvudalternativet att avyttra lägenheter. Vi tittar kontinuerligt på olika alternativ hela tiden. Den 12 december lussar Helsingborgs Lucia på Dalhem. Varför valde ni spåret att sälja bostäder? Mellan och byggdes bostadsområdet Dalhem ut med färdigställda lägenheter per år. helsingborgshem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *