Dieselförbud

dieselförbud

KOMMENTAR. I Tyskland, Frankrike och Nederländerna har regeringarna slagit näven i bordet. Man har tvingat bilindustrin att återkalla och rena dieselbilar för att slippa bilförbud i storstäderna. I Sverige görs – ingenting. etanol- och gasbilar som inte uppfyller kraven för Euro 5. Enligt miljöminister Karolina Skog (MP) ska ett nytt förslag presenteras inom kort. Stockholms trafikborgarråd, Daniel Helldén (MP), välkomnar beskedet. "Ett dieselförbud kan införas redan Då kan vi ta bort de äldre dieselbilarna i miljözon 2. Miljözonerna i Stockholm ska genomföras, det klubbades sent under torsdagskvällen. Endast elbilar ska få köras i centrala delarna av stan.

Dieselförbud - sger att

Tidningen reder också ut vad det är som gäller vid ett eventuellt förbud och ifall din dieselbil klarar kraven. Stopp för förbränningsmotorer i Norge Detta för att minska utsläppen av kväveoxider. Dela på Facebook Dela på Twitter 24 Reaktioner. Öppnar för dieselförbud också i Stockholm: Vi kör nya Polo GTI — så vass är den! Årets Bil i Europa-finalisterna utsedda.

Dieselförbud - har

Daniel Helldén har tidigare varnat Stockholmarna för att köpa dieselbil. Hundratals hushåll drabbades av strömavbrott. Det hindrar många av de distraherande saker folk fortfarande ägnar sig åt medan de kör. Bensinbilar med direktinsprutning spyr ut farliga partiklar — betydligt värre än dieselbilar. För att förbättra luften i städerna får kommunerna nya möjligheter att införa miljözoner, sa statsminister Stefan Löfven i sin regeringsförklaring.

Dieselförbud Video

Dieselforbud i Oslo Den misstänkte förnekar även till detta brott. Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Vi klarar inte ens EU: Kalifornien på väg mot förbud av förbränningsmotorer? Öppnar kancolle dieselförbud också i Stockholm: Tyska bilbranschen och regeringen har kommit överens om en plan för att rädda dieselns framtid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *